Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Digital signing

De aanwezigheid van heldere & scherpe 3M rear projection folies en schermen samen met projectors verbeteren de interactie & communicatie met uw klanten

Rear projection folies & schermen

Synergie

De veelzijdige, zelfklevende Vikuiti Rear Projectionfolie transformeert ramen in een bruisende branding- en promotietool door ​​video,'s, statische beelden en dynamische messaging direct te projecteren op het oppervlak. Afbeeldingen kunnen eenvoudig worden afgelezen van lange afstanden en vanuit alle hoeken, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Bovendien kan de Vikuiti folie gesneden worden in elke gewenste vorm en grootte, zoals bijvoorbeeld bedrijfslogo's en merken.

Vikuiti™ Rear Projection Displays (PDF: 6.2 MB Engels)

Vikuiti™ Rear Projection Screens (PDF: 1.3 MB Engels)

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met ons?

Virtuele mannequin

Virtual Mannequin

Onze virtuele mannequin helpt u om effectief uw producten te promoten op een unieke en innovatieve manier, het creëren van opwinding, aandacht trekken en stimuleren van de verkoop via point-of-sale. Het kan op elke vorm van een menselijk lichaam, cartoon karakter en allerlei andere fantasierijke vormen worden gemaakt. Het laat mensen gewoon even stoppen en stelt u in staat om uw berichten te communiceren als nooit tevoren. Ideaal voor musea, auto showrooms, recepties, bioscopen, overal waar communiceren met uw doelgroep belangrijk is.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met ons?

 Just a Tought

‘Just a thought’

Wie bij het woord ‘folie’ alleen denkt aan bubbelend plastic dat je op je ruit plakt tegen de inkijk, die heeft een tijdje niet opgelet.

Lees hier het volledige artikel