Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Kleurengids


Colour References 

Voor uw grafische product de kleur juist krijgen is van cruciaal belang. In de onderstaande paragrafen vindt u alle informatie die u nodig heeft om de kleuren precies te laten uitkomen zoals u verwacht.

 

Select 3M App

Breng uw ontwerp tot leven met de eerste Digital Colour Specifier App voor 3M grafische folies

Met de « SELECT 3M » app kunt u elke 3M grafische folie kiezen en toepassen op uw design of foto, ook als u onderweg bent. De app is speciaal ontworpen voor ontwerpers, grafische producenten, signmakers, architecten en standbouwers en het is een eenvoudige manier om te laten zien hoe uw ontwerp met 3M grafische kleurenfolie toegepast er in werkelijkheid uit gaat zien.

  • Snel en makkelijk, u heeft overal toegang vanaf uw mobiele telefoon
  • Vind het referentienummer en de RGB waarden voor de 3M folie die u wilt
  • Ontdek het assortiment van de dichtstbijzijnde kleurtinten bij uw keuze

Bekijk onze korte video en zie hoe u de app kunt gebruiken bij het visualiseren van uw designs. Om de app te kopen, klikt u hier voor Android gebruikers en hier voor iPhone, iPad en iPod gebruikers om de app downloaden en te starten.

Kleurenoverzicht van de bestaande snijfolies/carwrapfolies

In het onderstaande overzicht vindt u de standaard kleuren van onze belangrijkste grafische folies. U kunt de de kleur vergroten door op een kleur icoon te klikken.

In het overzicht vindt u tevens de PANTONE® referenties, indien deze bestaan. Deze referenties met de PANTONE® kleuren zijn door Pantone goedgekeurd.

Dit is een weergave op een beeldscherm. Per scherm kan de kleur afwijken.Voordat u een order plaatst, graag eerst een sample met de kleur naar keuze goedkeuren. Kleurkaarten en -waaiers met echte productsamples kunt u aanvragen bij een van de 3M distributeurs.

Naast deze standaard kleuren biedt 3M ook de mogelijkheid om een kleur naar keuze te ontwikkelen. Wilt u meer informatie over color matching, neem dan contact op met ons.

Digitale kleurpaletten voor grafische ontwerp software

Download hier de van de kleurpalletten voor grafisch ontwerp software.

Adobe Creative Suite Corel Graphics Suite
3M™ Scotchprint® Wrap Film Series 1080


3M™ Scotchcal™ 100 folie
3M™ Scotchcal™ 80 folie
3M™ Scotchcal™ 50 folie
3M™ Scotchcal™ 30 folie