Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

3M Signmaker Training is ontwikkeld met één hoofddoel voor ogen: het verder professionaliseren van de signmarkt. Hiervoor werkt 3M samen met de meest ervaren trainers die ons land te bieden heeft. De schat aan ervaring uit de praktijk van de trainers zorgen ervoor dat u bij een volgend montage project beslagen ten ijs komt. 3M biedt u de volgende training modules:


Basis Montagetraining

In deze training worden de fundamenten van de verschillende folies en montage technieken behandeld. De theoretische uitleg wordt gecombineerd met hands-on activiteiten. Deze training is geschikt voor een beginnende signmaker en vormt de opmaat naar de vervolg module die u bij de 3M Signmaker Training kunt volgen.

Schrijf u onderaan deze pagina in voor deze training.

Carwrap Training

Tijdens deze intensieve training/cursus worden de monteurs getraind om auto’s gedeeltelijk of geheel in te pakken (wrappen) met folie. Door middel van praktijkvoorbeelden en het zelf toepassen zal u stapsgewijs de belangrijkste tips & tricks leren voor een perfecte carwrap. Deze cursus is geschikt voor ervaren signmakers.

Schrijf u onderaan deze pagina in voor deze training.

DI-NOC Montagetraining

Deze speciale training heeft tot doel de monteurs wegwijs te maken in de montage van DI-NOC interieur- en exterieurfolies. Tijdens de training zal er stil gestaan worden bij allerlei praktische montage voorbeelden (wanden, balies, meubels, deuren etc.) en krijgt de monteur de gelegenheid om onder begeleiding van ervaren monteurs zelf te oefenen. Na de training wordt elke deelnemer geacht de belangrijkste basisonderdelen voor een goede 3M DI-NOC applicatie te beheersen en toe te kunnen passen bij het restylen van het interieur- en exterieur van gebouwen.

Schrijf u onderaan deze pagina in voor deze training.

De trainingen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur en de kosten voor deelname zijn EUR 169,00 voor de Basis Montagetraining, EUR 199,00 voor de Carwraptraining en EUR 259,00 voor DI-NOC Montagetraining per persoon, exclusief 21% B.T.W (prijswijzigingen voorbehouden).
3M Signmaker Training is inclusief:

  • Gebruik trainingsmaterialen
  • Lunch
  • GRATIS 3M Toolbag met applicatietools

    U ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van uw inschrijving.  

Alle trainingen voor 2014 zijn helaas vol. Binnenkort worden de trainingen voor 2015 bekend gemaakt.