Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
 Evenementen van <nobr>3M ESPE</nobr>

Evenementen van 3M ESPE

Investeer in uzelf en ontwikkel uw praktijk vandaag door u in te schrijven in één van deze evenementen.

 

Evenementen

 
 ‘Create your own style’ – workshop dual-layering & posterior

5 -6 September 2015 - Groningen

‘Create your own style’ – workshop dual-layering & posterior

Een succesvolle restauratie wordt bepaald door een aantal factoren. Hoe kiest u het juiste materiaal en kleur voor uw restauratie? Wat zijn de mogelijkheden van composiet in zowel het front als de zijdelingse delen? Hoe werkt u uw restauraties hoogwaardig af? Krijg antwoord op deze vragen tijdens de praktijkgerichte ‘Create your own style’ workshops van 3M ESPE in samenwerking met Bart Beekmans, Marta Ilik en Marco Gresnigt. Tijdens de dual-layering workshop worden technieken en recepten van de Style Italiano studiegroep geïntroduceerd. U gaat aan de slag met een dual-layering restauratie in het front en maakt onder ander uw eigen shade guide. Naast anterior layeringtechnieken zal aandacht worden besteed aan de posterior composietrestauratie. Onder andere het bepalen van de juiste vorm, separereren en karakteriseren van de restauratie zal aan bod komen.

Bezoek de webpagina voor meer details omtrent dit evenement en om u in te schrijven!

Doelgroep: Tandartsen,

 
 
 Lezing ‘Minimaal invasief resultaat door maximale samenwerking’

2 September 2015 - Espertise Experience

Lezing ‘Minimaal invasief resultaat door maximale samenwerking’

Spreker: Patrick Oosterwijk

Wanneer u kiest voor een indirecte oplossing is communicatie met uw tandtechnisch laboratorium van groot belang. Tandtechnicus Patrick Oosterwijk geeft tijdens deze interactieve lezing praktische handvatten voor een goede invulling van die samenwerking. Hoe kan goede communicatie direct zorgen voor kwaliteitsverbetering? Hoe dient er kleur te worden bepaald en wie draagt zorg voor de juiste voorbehandeling van het indirecte werkstuk? Welke cementeer- en behandelprocedure dient te worden gevolgd per werkstuk en waarom? Met deze inzichten én een minimaal invasieve werkwijze, houdt u de controle over een maximaal esthetisch resultaat.

Ook voor uw tandtechnieker is de lezing zeer interessant om bij te wonen. Schrijf u (samen) in via www.3MESPE.nl/Experience  en verzeker uzelf van voorspelbare successen bij al uw indirecte werkstukken!

Locatie: 3M Nederland, Delft

Doelgroep: Tandartsen, Tandtechnici,

 
 

Zoeken op 3M ESPE

Zoek op productnaam, kernwoord en artikelnummer

 

Meld u aan voor

onze eNieuwsbrief

Vul een geldig e-mailadres in:

Hartelijk dank voor uw aanmelding.

3M ESPE neemt uw privacy zeer serieus. Alle informatie over u zal vertrouwelijk worden behandeld.

Om ervoor te zorgen dat uw adres niet is ingevoerd door iemand anders, wordt een eenmalige bevestiging link per e-mail toegestuurd naar:

email@domain.com

Klik op de bevestigingslink, die u per e-mail is toegestuurd, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van 3M ESPE nieuws over producten, evenementen, aanbiedingen, wetenschappelijke- en andere informatie.

Sluiten

Nieuws van3M ESPE