Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
Vind een car wrapper

Op zoek naar een 3M aanbevolen car wrapper

Car wrapping en lakbescherming voor een unieke auto

Bij 3M weten we hoe belangrijk jouw auto voor je is. En als je op deze website bent zul je waarschijnlijk proberen om deze nog specialer te maken.

Met 3M car wrap folies kun je jouw auto een compleet nieuw uiterlijk geven: Geef je auto een nieuwe kleur met de éénkleurige car wrap folies, breng autoreclame aan of ontwerp je eigen unieke stijl met de printbare car wrap folies. Met car wrapping is alles mogelijk!

Door het tinten van je ramen bescherm je jouw auto én passagiers tegen de zon. Minder zon en meer uitstraling van je auto.

Ook kun je jouw auto beschermen tegen steenslag en krassen, door folie voor lakbescherming aan te brengen. Transparant en dus onzichtbaar, maar wel effectief!

We hebben het nu nog makkelijker gemaakt om jouw auto te personaliseren en je te verzekeren van hoog kwalitatieve en innovatieve producten, aangebracht door een landelijk netwerk van 3M getrainde en aanbevolen car wrappers. 3M is hard bezig haar netwerk van car wrappers compleet te maken. Tot die tijd kunt u contact opnemen met 3M. Wij zullen u doorverwijzen naar de 3M aanbevolen car wrapper het dichtste bij u in de buurt!

Car wrapping

Waarom spuiten als je kunt car wrappen?

3M car wrap materialen zijn of digitaal printbaar voor een compleet op maat gemaakte car wrap, of eenkleurig voor een frisse nieuwe kleurverandering van je auto

Lees meer

Lakbescherming

Bescherm je autolak en behoud je mooie auto

Lees meer

Ramen tinten

Hetzelfde als een zon beschermingsfactor 1000 voor je autoramen

Lees meer