Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

De 3M™ Accuspray™ 1.4 HG

 Accuspray

28/05/2014

3M introduceert een nieuwe generatie spuitpistolen 3M™ Accuspray™ 1.4 HG met een 1,4 mm spuitkop. Dit innovatieve High Volume, Low Pressure (HVLP) systeem biedt een uitzonderlijk goede verneveling met efficiënt verfverbruik en lage overspray in specifieke toepassingen als ‘nat in nat’ spuiten.

Meer informatie

 

De 3M™ Hookit Flexible Abrasive Discs

 Flex disc

28/05/2014

3M introduceert de nieuwe 3M™ Flexible Abrasive Hookit™ Discs die ideaal zijn voor flexibele schuurtoepassingen inclusief primer schuren, mix voorbereiding en finish.

Meer informatie

 

De 3M™ Cubitron™ II Multihole Schuurschijf

 Cubitron

28/05/2014

3M introduceert de 3M™ Cubitron™ II Multihole Schuurschijf. Deze schijf is een revolutionaire vooruitgang in de automotive schuurtechnologie.

Meer informatie

 

Flexisheets zijn gewoon makkelijk in gebruik!

 Flexisheets zijn gewoon makkelijk in gebruik!

16/01/2014

Sinds enige tijd werkt Van As Autoschade met de 3M™ Hookit™ Flexible Abrasive Sheet. Op de werkvloer omgedoopt tot “handvelletjes”. Wellicht dat deze naam niet meteen kwaliteit uitstraalt, maar Erik van der Raaf van Van As Autoschade is duidelijk over het gebruik: “De handvelletjes zijn gewoon ontzettend makkelijk in gebruik.

Meer informatie

 

Handschuren nog altijd belangrijk in schuurproces

 Handschuren nog altijd belangrijk in schuurproces

16/01/2014

Ondanks de beschikbaarheid van allerlei soorten schuurmachines is handschuren in veel gevallen onvermijdelijk. Sterker nog, volgens sommige schade herstellers neemt het handwerk zelfs toe. Dit vanwege de veranderde carrosserievormen met meer “hoekjes, kantjes en randjes”.

Meer informatie

 

DE AANBIEDINGEN:
Schuurtoppers en stofmaskers

16/01/2014

Tot eind februari staan de promoties in het teken van handschuren. Daarom een aantal softe schuurtoppers in de aanbieding. Maar denk er aan. Bij schuren komen altijd schadelijke stofdeeltjes vrij. Draag daarom altijd een stofmaskers. Tot eind februari ook met 10% korting.

Meer informatie

 

3M ontzorgt schadeherstellers met erkenning Duurzaam Repareren

 Stichting duurzaam repareren.

07/11/2013

3M is toegetreden tot de stichting Duurzaam Repareren

Meer informatie

 

November aanbiedingen

07/11/2013

In November kunt u bij uw distributeur gebruik maken van de volgende 3M aanbiedingen.

Meer informatie

 

3M™ PPS™ Colour Matching Lamp II:
heb jij het licht gezien?

06/11/2013

Maak kennis met de vernieuwde 3M™ Colour Matching Lamp II en bestel hem nu voor de speciale introductieprijs

Meer informatie

 

Dirt Trap:
de beste bescherming van uw spuitcabine

 Dirt Trap

27/09/2013

De aanschaf van een spuitcabine is een behoorlijke investering. Bescherm uw cabine daarom goed voor een langere levensduur. Daarnaast is het voor een goed spuitresultaat van belang dat de spuitcabine schoon is. Een schone en lichte spuitcabine zorgt ervoor dat de kleur en de dekking goed gecontroleerd kunnen worden.

Meer informatie

 
 Hookit Blue

De nieuwste telg in de grote familie van 3M schuurschijven: de Hookit™ Blue 150mm Multihole serie met 13 groftes van P80 t/m P600. De groftes P80 t/m P180 maken gebruik van een uniek 19-gaten patroon en de fijnere nummers profiteren van de unieke spiraal-confi guratie.

 
 Meguiar's Detailer Logo

Meguiar’s® Inc., dat reeds gedurende enige tijd deel uitmaakt van 3M, is de wereldleider in oppervlakte reiniging & verzorging. Meguiar’s is er trots op de volgende generatie aan producten, gereedschappen en accessoires aan te kunnen bieden voor het wassen, reinigen, polijsten, beschermen en onderhouden van uw auto.