Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Autoschadeherstel nieuwsbrief en promoties – editie maart-april 2015

13/02/2015

In de maanden maart en april 2015 staat het machineschuren centraal. Hieronder leest u meer over onze promoties.

Meer informatie

 

3M™ Maskeersystemen

 Meguiar's Detailer Super Degreaser

02/09/2014

Met 3M maskeerproducten plakt u snel, gemakkelijk en probleemloos af. In de bouw, de industrie, maar ook zeker in de autoschadeherstelbranche wordt afplaktape gebruikt. Het komt uiteindelijk altijd van pas, of u nu moet afplakken, maskeren, beschermen, labelen, vastzetten of bundelen. 3M heeft een breed assortiment afplaktapes ontwikkeld, zodat u altijd de juiste oplossing bij de hand hebt.

Meer informatie

 
 Accuspray

3M introduceert een nieuwe generatie spuitpistolen 3M™ Accuspray™ 1.4 HG met een 1,4 mm spuitkop. Dit innovatieve High Volume, Low Pressure (HVLP) systeem biedt een uitzonderlijk goede verneveling met efficiënt verfverbruik en lage overspray in specifieke toepassingen als ‘nat in nat’ spuiten.

 
 Flex disc

3M introduceert de nieuwe 3M™ Flexible Abrasive Hookit™ Discs die ideaal zijn voor flexibele schuurtoepassingen inclusief primer schuren, mix voorbereiding en finish.

 
 Cubitron

3M introduceert de 3M™ Cubitron™ II Multihole Schuurschijf. Deze schijf is een revolutionaire vooruitgang in de automotive schuurtechnologie.

 

Flexisheets zijn gewoon makkelijk in gebruik!

16/01/2014

Sinds enige tijd werkt Van As Autoschade met de 3M™ Hookit™ Flexible Abrasive Sheet. Op de werkvloer omgedoopt tot “handvelletjes”. Wellicht dat deze naam niet meteen kwaliteit uitstraalt, maar Erik van der Raaf van Van As Autoschade is duidelijk over het gebruik: “De handvelletjes zijn gewoon ontzettend makkelijk in gebruik.

Handschuren nog altijd belangrijk in schuurproces

16/01/2014

Ondanks de beschikbaarheid van allerlei soorten schuurmachines is handschuren in veel gevallen onvermijdelijk. Sterker nog, volgens sommige schade herstellers neemt het handwerk zelfs toe. Dit vanwege de veranderde carrosserievormen met meer “hoekjes, kantjes en randjes”.

DE AANBIEDINGEN:
Schuurtoppers en stofmaskers

16/01/2014

Tot eind februari staan de promoties in het teken van handschuren. Daarom een aantal softe schuurtoppers in de aanbieding. Maar denk er aan. Bij schuren komen altijd schadelijke stofdeeltjes vrij. Draag daarom altijd een stofmaskers. Tot eind februari ook met 10% korting.