Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Veel nieuws op schuurgebied!

 Hookit Blue

3M™ Hookit Blue: de nieuwe Multihole Schuurschijf!

De nieuwste telg in de grote familie van 3M schuurschijven: de Hookit™ Blue 150mm Multihole serie met 13 groftes van P80 t/m P600. De groftes P80 t/m P180 maken gebruik van een uniek 19-gaten patroon en de fijnere nummers profiteren van de unieke spiraal-confi guratie. Uitstekende schuurprestaties en standtijd in combinatie met de superieure stofafzuiging bij gebruik van de nieuwe universele steunschijven, maken dit tot een uitermate efficiënt schuursysteem! Van de Gouden kwaliteit (255P) naar Blauw (Hookit Blue) naar Paars (Purple+); de schuurlijn van 3M biedt een compleet assortiment aan schuuroplossingen!

3M™ Purple+ schuurassortiment nu nog effectiever!
3M™ Hookit™ Purple + Mulithole Schuurschijven met revolutionaire spiraal-gaten technologie hebben zich inmiddels in veel autoschadebedrijven bewezen!

Purple+ Nieuw gatenpatroon
De nieuwe Purple+ schijven hebben een gewijzigd gatenpatroon met 177 gaten in de fijne groftes en 56 gaten in de grovere nummers. Deze nieuwe gatenconfiguratie zorgt voor een optimale uitlijning met de nieuwe serie steunschijven voor maximale prestaties. Voor de 3M™ Schuurmachines introduceert 3M de nieuwe universele 3M™ Steunschijf (PN28729). Het gatenpatroon van deze steunschijf sluit perfect aan bij het hele gamma 150mm schuurschijven van 3M. De oude Multihole schijven werken uiteraard uitstekend met de nieuwe Multihole steunschijven. Voor de niet-3M machines brengt 3M een geheel nieuwe serie universele steunschijven op de markt met dezelfde voordelen als hierboven beschreven.

3M Purple+ Schuurstroken
De premium purple schuurstroken van 3M hebben eveneens een verbeterd gatenpatroon gekregen. Het “visgraat” patroon bestaat nu uit rijtjes met gaten van variabele grootte. Dit geeft nog betere schuurresultaten door een optimale stofafzuiging. Bestelnummers en prijzen van stroken en schijven blijven ongewijzigd.

Purple 260L schijven260L Purple: de nieuwe standaard voor de fijne finish

De lijn vertrouwde 260L Micro Polijstfilm Schuurschijven is uitgebreid met een sterk verbeterde versie: de 260L Purple. Door een speciale nieuwe coating presteert de schijf beter en langer bij alle fijne finish applicaties. De schijf onderscheidt zich met name door de reductie van zgn. “swirl marks” door pit-loading.


Klik hier voor de verkoopadressen of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

22/08/2013

Terug naar: Actueel nieuws