Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content null

Bescherm de huid bij een stoma met 3M™ Cavilon™


Het is essentieel dat de huid rondom de stoma wordt beschermd tegen potentiële irritatie en nadelige gevolgen van lichaamsvloeistoffen en kleeflagen.

3M Cavilon  Niet Prikkende Barrièrefilm   Gebruik van 3M™ Cavilon™ Niet Prikkende Barrièrefilm in de stomazorg, draagt bij aan een langdurige, pijnloze bescherming tegen enzymen en andere schadelijke elementen, die veelal aanwezig zijn in uitscheiding van urine en/of faeces. Het beschermt de huid tegen 'strippen', veroorzaakt door veelvuldig aanbrengen en verwijderen van stomaplakken. Cavilon Niet Prikkende Barrièrefilm is ideaal voor het gebruik rondom een colonstoma, ileostoma, urinestoma, tracheastoma en andere uitgangen. Het kan gebruikt worden bij een beschadigde huid zonder ongemak voor de patiënt.

 

3M Cavilon Niet Prikkende Barrièrefilm   Onderzoek met vijf verschillende barrièrefilms heeft aangetoond dat Cavilon Niet Prikkende Barrièrefilm de meest langdurige huidbescherming biedt tegen lichaamsvloeistoffen zoals bijvoorbeeld urine. Bezoek ons literatuuroverzicht voor meer informatie.

 

Waar te koop
3M Cavilon is voor patiënten verkrijgbaar bij de apotheek. Vind hier een apotheek bij u in de buurt.
Verpleegkundigen, (para)medici, apotheken en groothandels verwijzen wij naar ons overzicht van Cavilon verkooppunten.

 3M Cavilon Skin Care Products - Information for Nurses

Ontdek meer...

Waar te koop

Literatuuroverzicht

Gebruiksaanwijzing

Patiëntenwijzer

Veelgestelde vragen

This link will open a PDF file   
(PDF, 2.16MB)

This link will open a PDF file Productliteratuur Cavilon Duurzame Barrièrecrème  
(PDF, 116KB)