Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map


Bootonderhoud


Onze producten helpen u uw boot van begin tot eind in topconditie te houden.
Voor meer informatie verwijzen we u naar onze website voor jachtbouw en -onderhoud.

Schuurmiddelen en poetsmiddelen
Schuurmiddelen en poetsmiddelen

Grote of kleine schuurklus voor de boeg? Wij bieden een compleet assortiment schuurmiddelen en accessoires, van steunblokjes, houders en dispensers tot poetsvachten en compounds. Onze hoogwaardige producten helpen u van begin tot eind bij elke klus.

Lijmen en kitten
Lijmen en kitten

Er is een keur aan lijmen en kitten die stuk voor stuk optimaal zijn afgestemd op de zware condities op en rond het water.

Afplakband en maskeersystemen

De keuze van een afplakband bepaalt voor een groot gedeelte het eindresultaat van uw verfklus. Een verkeerde keuze resulteert vaak in een teleurstellend eindresultaat. Om bij alle klussen het beste resultaat te garanderen biedt 3M een breed assortiment afplakband en afplaksystemen.

Onderhoudsproducten en beschermingswassen

Of u nu een beschermende waslaag op uw jacht wilt aanbrengen, uw vinylstoelen wilt beschermen of uw sterk geoxideerde gelcoat van de romp en het bovenschip wilt oppoetsen tot een glanzend jacht – de was- en onderhoudsproducten van 3M brengen professionele resultaten binnen handbereik.

Waterfiltratie
Waterfilters
Heerlijk, fris water zoals dat thuis uit de kraan komt en dat gewoon onderweg of op het water. Zonder sjouwen, zonder gedoe. Dat kan nu met de nieuwe 3M™ Waterfilters. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op plezierboten, in campers en in caravans. Ze zijn simpel in gebruik en voorzien u een heel seizoen lang van schoon en veilig drinkwater uit uw eigen kraan.
Lees meer in de brochure over 3M Waterfiltratie. (PDF, 156 KB)
Persoonlijke bescherming
Persoonlijke bescherming

Wij helpen u het juiste stofmasker of verfdampmasker te selecteren voor comfort en bescherming tijdens alledaagse klussen. Denk bij persoonlijke bescherming ook aan uw gehoor, vooral bij reparatiewerkzaamheden en in de buurt bij grotere motoren kan het geluid schadelijke niveaus bereiken.

Bootonderhoud
Interessante links