Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Professionele schoonmaak


Kostenverantwoorde reinigingsoplossingen die faciliteiten en personen beschermen en een schone, veilige en prettige omgeving creëren.

Vlekkenverwijderaar voor tapijten
Vlekkenverwijderaar voor tapijten

Laat zelfs de hardnekkigste vlekken verdwijnen van tapijten. Onze producten worden speciaal samengesteld voor de dagelijkse bestrijding van normale vlekken.

Doodlebug reinigingssysteem
Doodlebug reinigingssysteem

Verkrijgbaar met diverse houders en reinigingssponsjes, maakt ons 3M™ Doodlebug™ Cleaning System uw schoonmaakklus makkelijker en efficiënter.

De Doodlebug pads, spons en borstel bieden een flexibele en veelzijdige oplossing voor de meeste schoonmaakklussen.

Scotch-Brite™ Floor Pads
Scotch-Brite™ Floor Pads

Ons assortiment 3M™ Scotch-Brite™ Floor Pads is speciaal gemaakt voor beschermde en onbeschermde vloeren. Met dit produkt kunt u uw vloer snel en effectief strippen, schrobben, schoonsproeien en polijsten. Of u nu een verfijnde marmeren vloer onderhoudt of een houten vloer schuurt, Scotch-Brite™ pads bieden de bescherming en duurzaamheid die u zoekt.

Wij bieden een uitgebreide keuze aan vloerpads voor de meest uiteenlopende vloerklussen. Kies uit:

  • produkten voor alle harde vloeren, speciaal bestemd voor beschermde en onbeschermde vloeren. Deze helpen u uw vloeren sneller en effectiever te strippen, schrobben, schoon te sproeien en te polijsten.
  • ons unieke verzorgingssysteem voor marmer met Scotch-Brite™ kristallisatiepads. Eenvoudig in gebruik en, in tegenstelling tot staalwol, goed voor een roest- en vlekvrije vloer. Dit systeem zorgt voor een sterke, duurzame glans en uitstekende, voelbare grip.
  • schuurschermen voor houten vloeren, die een open raster hebben, lang meegaan en niet verstopt raken. De schuurschermen passen onder alle roterende vloermachines waarmee u uw vloer kunt voorbereiden op vernis- of andere beschermlagen.
Professionele schoonmaak