Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Filtratie producten


3M Purification (voorheen CUNO) is een toonaangevende producent van complete filtratie oplossingen. Toepassingen: biowetenschappen, industrie, voeding en drank, foodservice, huishoudelijke filtratie en luchtfiltratie.

Luchtfiltratie
Luchtfiltratie afgestemd op uw situatie

Onze luchtfilters zijn zeer effectief voor zwevende deeltjes en het beheersen van geurtjes. Een groot voordeel van de 3M luchtfilters is de geringe drukval tijdens de gehele gebruiksperiode en bieden dus een zeer hoge luchtfiltratie effectiviteit. Onze luchtfiltratie producten worden op maat voor de klant ontwikkelt.

Meer informatie op de 3M Purification site.

Vloeistoffiltratie
Efficiënte vloeistoffiltratie voor alle markten

3M Purification bedient een breed scala van filtratiemarkten en -toepassingen. Onze filtratie technologie is de basis achter onze filtratie oplossingen. Van dieptefiltratie tot membranen, van mechanische filtratie tot omgekeerde osmose. Onze filtratie markten bevinden zich : in huis, de horeca, bij de industrie zoals voor voedsel en drank en in de biowetenschappen. Ons breed technologisch filter aanbod voldoet aan de gevarieerde filterbehoeften en filtratie processen in die markten. En dankzij onze uitgebreide filtratie ervaring kunnen wij baanbrekende filtratieproces oplossingen leveren die eenvoudig en rendabel zijn.

Meer informatie op de 3M Purification site.

Fluid Processing – Filtratie in een Industriële omgeving
Fluids Processing – Vloeistoffiltratie voor de industrie

3M Purification Fluid Processing biedt filtratie en separatie oplossingen aan voor de Processing & algehele industrie. Deze filterapplicaties zijn bijvoorbeeld het zuiveren van proceswater alsook het filteren van fijne pigmenten of het verwijderen van vaste deeltjes. Kortom, 3M Purification heeft het filtratieproduct dat aan uw verwachtingen voldoet.

Meer informatie op de 3M Purification site.

3M Purificatieproducten
3M Purification - Hoogwaardige micro zuivering voor de farmaceutische, biofarmaceutische en biotech industrie.

3M Purification biedt rendabele en robuuste oplossingen voor alle mogelijke situaties waarbij dieptefiltratie, membraanfiltratie of steriele filtratie een rol spelen. Denk aan het verlagen van de bioburden en de sterilisatie van vele farmaceutische vloeistoffen.

De 3M™ Zeta Plus-serie filters leveren een oplossing voor een efficiënte zuivering van biotechnologische producten. Deze filters zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor de fractionering van plasmaproducten. De continue doorontwikkeling van deze serie met het oog op de eisen van de biotechnologische industrie heeft geleid tot rendabele oplossingen voor het oogsten van cellen, met de capaciteit om grote hoeveelheden celdebris en biomassa te verwerken. De meest recente filters hebben bovendien het vermogen om de gehaltes aan DNA en Host Cell Proteins significant te verlagen. Daarmee worden de meer gevoelige processen downstream, zoals chromatografie, beter beschermd.

Alle 3M Purification filtratieproducten zijn verkrijgbaar in een waaier van single-use cartridges en single-use disposable capsules.

Meer informatie op de 3M Purification site.

Filtratie producten
Interessante links
3M Purification website
Overige informatie

Contact