Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Ergonomische producten


3M heeft een assortiment kantoorartikelen waarmee u een comfortabelere en produktievere werkplek creëert.

Beeldschermfilters
Beeldschermfilters

Beeldschermfilters kunnen bescherming bieden aan uw ogen door irritatie van schittering weg te nemen en de gegevens op uw beeldscherm door een privacy filter. 3M biedt beeldschermfilters voor zowel CRT als LCD beeldschermen.

Meer informatie kunt u vinden op onze website over privacy filters.

Documenthouders
Documenthouders

Het gebruik van een documenthouder vermindert hoofd-, nek- en oogbewegingen zodat u comfortabel kunt werken. De documenthouders zijn in hoogte en hoek verstelbaar en te gebruiken voor A4 en universele formaten, staand en liggend en zelfs voor extra grote formaten.

Voetensteunen
Voetensteunen

Ondersteuning van de voeten is een essentieel onderdeel van een goede zithouding. Zet uw voeten dus op een duurzame voetensteun met antislipoppervlak. De metalen constructie en het royale oppervlak waarvan zowel hoogte als hoek instelbaar zijn, biedt een uitstekende stabiliteit en maximaal comfort, de hele dag door.

Met gel gevulde polssteunen
Met gel gevulde polssteunen

Voorkom RSI en werk met een polssteun. Bevordert een neutrale positie van de pols. Hierdoor worden de hand en pols ontlast. Dit voorkomt vermoeidheid en ongemak. Het assortiment bestaat uit toetsenbord-, muis- en gecombineerde polssteunen in diverse kleuren.

Precisie muismatten
Precisie muismatten

Werk snel en efficiënt met uw muis en verleng de levensduur van de batterijen van uw draadloze muis: onze Precisie muismatten bieden extra grip en een geavanceerd oppervlak met microstructuur – ideaal voor precisiewerk - zelfs bij hoge muissnelheden.

Optische muizen worden nog accurater door gebruik van deze muismatten door het bijzondere oppervlak. De ultradunne muisoppervlakken zijn leverbaar in 5 moderne kleuren. Daarnaast zijn er ook muisoppervlakken in diverse designs in combinatie met een polssteun beschikbaar.

Ergonomische producten