Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
  Meer weten over andere 3M kantoorproducten? Kijk verder

Scholieren en studenten


Zit niet te staren naar de stapel met wijzigingen - bekijk de diverse, eenvoudige oplossingen van het merk Post-it® om gemakkelijk, snel en doeltreffend wijzigingen aan te brengen

Opmerkelijke eenvoudige oplossingen voor...

Post-it® Super Sticky Note
Feiten en cijfers onthouden

Wilt u aan iets herinnerd worden, plak er dan een Post-it® Super Sticky Note op. Ze plakken op muren, spiegels, computers - bijna overal. En ze blijven net zo lang zitten als u het nodig vindt.

Feiten en cijfers onthouden - Kijk verder


Post-it® Index tabs
Zoek de pagina die u moet hebben.

Organiseer uw werk en bespaar tijd bij het doorlezen van uw berichten, pagina's en hoofdstukken door ze te markeren met Post-it® Index Tabs - je kunt er zelfs op schrijven.

Zoek de pagina die u moet hebben - Kijk verder


Post-it® Index Tekstmarkeerstiften
Belangrijke informatie met extra aandacht

Post-it® Index Tekstmarkeerstiften zijn het perfecte gereedschap om wijzigingen aan te geven. Even de belangrijkste zaken in uw berichten of boeken aanstrepen en vervolgens de pagina's van een tab voorzien voor naslag .......wat een idee!

Belangrijke informatie met extra aandacht - Kijk verderZie alle Post-it® solutions om doeltreffend wijzigingen aan te brengen.

Handige tip...

Post-it® Index Tabs zijn ideaal om belangrijke informatie extra op te laten vallen. Of om mappen met kleur te coderen.Handige tip... - Kijk verder