Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Gezondheid en veiligheid op het werk


Met een reeks beschermingsproducten waarborgt 3M de veiligheid van medewerkers en helpt het te voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.

Bescherming tegen gevaarlijke situaties
Bescherming tegen gevaarlijke situaties

Onze 3M™ Safety-Walk producten vormen een effectief middel tegen uitglijden en gaan ongelooflijk lang mee.

Kies de optie die het beste past bij uw omgeving:

  • Safety-Walk™ Standaard – materiaal met een schurende laag. Deze is verkrijgbaar in vijf kleuren (zwart, transparant, geel, bruin en groen) en is geschikt voor alle gladde plaatsen met licht voertuigverkeer of zwaar voetgangersverkeer, waaronder opritten, trappenhuizen, passages, productie- en opslagruimten
  • Safety-Walk™ Grof – een sterke, zwarte, ruwe mat die niet verstopt raakt door zware vervuiling, zoals modder of olie. Ideaal voor bouw, wegenbouw, waterbouw, landbouw en bosbouw
  • Safety-Walk™ Vervormbaar – aluminium voorzien van materiaal met hoge wrijvingsfactor, speciaal voor grillige en gewelfde oppervlakken. Het kan in vorm worden gerold of gedrukt en is verkrijgbaar in zwart en geel. Prima bestand tegen benzine en oplosmiddelen
  • Safety-Walk™ Middelfijn (zwart of grijs) en Fijn (wit of transparant) – niet-minerale materialen voor natte omgevingen of plaatsen waar men op blote voeten komt. Zeer geschikt voor douche- en kleedruimten, boten en watersporten.
  • Safety-Walk™ matten voor natte ruimtes. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in ruimtes waar men op blote voeten loopt, zoals b.v. zwembaden, sportruimtes en boten. Ze zorgen voor een comfortabele antislip-oppervlakte. Tevens kan het water makkelijk afvloeien.
  • Safety-Walk™ anti-vermoeidheidsmatten. Deze geven extra comfort en voorkomen vermoeidheid en overbelasting tengevolge van langdurig staand werk. Ze geven ook een prima anti-slip oppervlak en hebben een hoge chemische bestendigheid tegen oliën, vetten en oplosmiddelen. Tenslotte zijn ze licht in gewicht en makkelijk schoon te houden. 

Meer informatie over onze 3M™ Safety-Walk™-producten kunt u vinden op onze website Veiligheid op de grond.

Veiligheid op de werkplek
Veiligheid op de werkplek

Wat u ook doet, onze adem-, gehoor- en gezichtsbeschermers zijn speciaal ontwikkeld om te zorgen voor maximale veiligheid en optimaal comfort op de werkplek. Ga naar onze website over 3M veiligheidsproducten voor hulp bij het kiezen van de juiste producten om uw medewerkers te beschermen tegen stof, vuil, lawaai, dampen en gassen.

Gezondheid en veiligheid op het werk