Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Autofabricage


3M Automotive - een betrouwbare partner in de automotive industrie zorgt ervoor dat de productie van auto's makkelijker, veiliger en comfortabeler wordt gemaakt.
Een gedetailleerd overzicht van onze producten en systemen vindt u op de engelstalige website: 3M Automotive

Meer informatie: 3M Zoeterwoude, verkoop binnendienst afdeling Automotive, 071-5450377.

Glass Bubbles
3M Glass Bubbles op microformaat dienen als hoogwaardig functioneel lichtgewicht vulmateriaal voor allerlei componenten zoals van kunststof.

Holle glazen bolletjes met een hoge sterkte-dichtheidsverhouding. Zeer licht van gewicht maar zeer sterk om alle productieprocessen te doorstaan. Ideaal voor veilige gewichtsbesparing in bijvoorbeeld isolatie of kunststof.

Klik hier voor meer informatie.

Trim-line™ Automotive Design
Trim-line™ Automotive Design

Trim-Line is een 3M concept dat in de 70-er jaren in de Verenigde Staten is ontstaan en in 1980 in Europa geïntroduceerd is. Aangesloten bedrijven zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbrengen van beletterin en designs om de auto te personaliseren. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met vele 3M producten voor op en in de auto. Voor het produceren maakt Trim-Line gebruik van 3M kwaliteitsfolies.

Creativiteit, innovatie en constante kwaliteit zijn de elementen die aan de basis hebben gestaan van het succes van Trim-Line. Met een onafgebroken aanwezigheid van meer dan 25 jaar en meer dan 185 aangesloten bedrijven in 11 Europese landen, is Trim-Line een begrip op het gebied van belettering, striping, decoreren, tinten en beschermen van auto's.

Meer informatie over Trim-Line en de producten kunt u vinden op Trim-Line

Autofabricage
Interessante links