Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

 
 

Nieuws


Welkom op het nieuwsgedeelte waar u persberichten en artikelen vindt, gerelateerd aan 3M Facilitair Schoonmaak & Gebouwonderhoud. Wanneer er belangrijke evenementen plaatsvinden of ontwikkelingen te melden zijn over onze producten, klanten of onze activiteiten in de gemeenschap vindt u deze hier.


3M Inoxcleaner ™ Hoe verwijdert u vettige aanslag van roestvrijstalen oppervlakken in een handomdraai zonder krassen?

 Met de 3M™ Inoxcleaner spray, reinigt en behoudt u de hoogglans van inox oppervlakken zonder krassen. Ondek nu hoe u hoogglans bereikt zonder krassen in 3 eenvoudige stappen. 
 
 

3M™ Scotch-Brite™ SPP vloerpad
3M™ Scotchgard™ vloercoating bij NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam

 
Het Own The Floor concept van 3M heeft de problemen op de vloer van het NH Grand Hotel Krasnapolsky helpen oplossen. Bekijk de video


3M™ Scotch-Brite™ SPP vloerpad
Strippen zonder chemie

 
Duurzaamheid is een belangrijke waarde voor 3M. Als gevolg hiervan maakt 3M het nu mogelijk een vloer te "strippen" zonder chemie. De nieuwe SPP vloerpad is in staat een beschermlaag te verwijderen met alleen het gebruik van water. Lees meer over strippen zonder chemie.


Mattenspecialist Nomad™ Entreematten
Mattenspecialist Nomad™ Entreematten
Om u als distributeur maar ook als eindgebruiker beter te kunnen ondersteunen introduceert 3M de mattenspecialist. Door het aanstellen van een mattenspecialist wil 3M zorgen dat de door u gekozen producten uit het Nomad™ mattenassortiment met de juiste zorg en kwaliteit gelegd kunnen worden bij u of uw klanten. Lees meer over het mattenassortiment. De mattenspecialist biedt actieve ondersteuning en beschikt over de juiste informatie, kennis en ervaring om alle mogelijkheden van het mattenassortiment van Nomad aan u uit te leggen. Kijk hier voor een specialist bij u in de buurt.3M™ Scotch-Brite™ Paarse Vloerpad
Nieuw de 3M™ Scotch-Brite™ Paarse Vloerpad
De 3M™ Scotch-Brite™ Paarse Vloerpad is de nieuwe sensatie op vloeronderhoudsgebied. De Paarse vloerpad zorgt voor een hoogglans op onder andere marmer-, travertin-, en andere stenen vloeren. Deze pad is te gebruiken onder éénschijfsmachines maar ook onder schrob- zuigmachines, alleen met water of met elk neutraal reinigingsmiddel.
Lees meer over de 3M™ Scotch-Brite™ Paarse Vloerpad 3M new Scotch-Briterange of floor pads
Scotch-Brite™-vloerpads
Scotch-Brite™ Plus-vloerpads en Scotch-BriteDouble Action-vloerpads staan garant voor perfect reinigen en polijsten. Ze gaan langer mee, geven minder trillingen en bieden meer bedieningscomfort.
Lees meer over Scotch-BriteDouble Action-vloerpads Nomad Modular tiles offer numerous design options
Nomad™ modulaire matten
Maak stijlvolle, schone entrees voor uw gebouwen. Het nieuwe, eenvoudig te installeren tegelsysteem van 3M vervangt traditionele matten voor verzonken vloeren en wordt gekenmerkt door een grote duurzaamheid en talrijke kleurencombinaties.
Lees meer over modulaire matten 3MSafety-Walk3270E Cushion matting on the factory floor
Nieuwe antivermoeidheidsmat 3M™ Safety-Walk™ 3270E
Deze antivermoeidheidsmat is bestemd voor niet-veeleisende omgevingen waar het personeel de hele dag staat. Recepties, productiestraten en postkamers.
Lees meer over antivermoeidheidsmatten 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  
Handige links
 
Schoonmaak & Hygie
Veiligheid op de grond
Glasfolie

Verwante links
 
Waar te koop
Neem contact met ons op