Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
Untitled Document

Architecten


Producten van 3M zijn degelijk, mooi en kostenefficiënt.

Als u materialen opneemt, wilt u dat die materialen ook gewoon in één keer goed zijn. Maak uw ontwerp duurzaam met 3M.

Uw klanten verwachten eersteklas kwaliteit, duurzaamheid en kostenefficiëntie op lange termijn. Wij realiseren ons als geen ander hoe belangrijk de eerste visuele indruk is die een product maakt. Daarom zijn producten van 3M degelijk, mooi en kostenefficiënt.

Nomad™ Entrance Matting

3M™ Nomad™-matsystemen

Entreematten van slechte kwaliteit hebben tot gevolg dat vuil en vocht uw hele gebouw worden ingelopen. Dat ziet er slecht uit en het leidt tot een verhoogde kans op ongevallen en tot onnodige slijtage van uw andere vloeren. Voor rolstoelen die uw gebouw binnenkomen, is een mat nodig met een lengte van minimaal 2 meter om het vocht te verwijderen. Om ook het vuil doeltreffend te verwijderen, moet u eerder denken aan een mat met een lengte van 6 meter.

Safety-Walk™ Underfoot Safety

3M™ Safety-Walk™-producten

Verminder het aantal ongevallen door uitglijden, struikelen of vallen met antislipoppervlakken van 3M. Beperk schadeclaims en verzekeringspremies.

Scotch-Brite™ Cleaning

3M™ Scotch-Brite™-schoonmaakassortiment

Uw gebouw hoeft minder vaak schoon gemaakt te worden als u het vuil bij de voordeur opvangt. Wanneer u Scotch-Brite schoonmaakproducten van 3M gebruikt, bespaart u ook nog eens tijd en geld. Deze producten gaan langer mee en reinigen effectiever dan alle vergelijkbare schoonmaakproducten.

Raamfolie

Glasfolie

Grote beglazingsoppervlakken dragen in aanzienlijke mate bij aan de warmtewinst in moderne gebouwen. Hoe warm wordt het in uw atrium? Beheers de temperatuur met behulp van de glasfolietechnologie van 3M.

 Interieurfolies

Interieur (restyling)

Door visuals en logo’s op een creatieve manier toe te passen transformeert u uw interieur van een kale ruimte naar een ruimte die uitnodigend en inspirerend is. 3M heeft de juiste mix van gespecialiseerde materialen voor het creëren van de juiste uitstraling van uw interieur.

 Gevel & exterieur folies

Gevel & Exterieur

3M heeft een breed scala aan oplossingen voor renovatie van gebouwgevels. Een gevel bestaat vaak uit moeilijke ondergrond voor onderhoud, zoals aluminium, kunststofkozijnen, ruwe ondergronden of ramen. Met 3M kunt u deze weer voorzien van een frisse blik, een nieuw design of een uitstraling geven in uw eigen stijl.

Entrance matting can save you money

Wetgeving & normen

3M biedt deskundig advies en trainingsmateriaal voor zijn producten. Op deze uitgebreide bron van informatie kunnen degenen terugvallen die ervoor moeten zorgen dat uw vestiging voldoet aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften en specifieke eisen.

Nomad™ Entrance Matting

Bedrijfsvoordelen

Hoeveel kilo vuil wordt er dagelijks uw gebouw binnengelopen? Hoeveel kost het om 1 kilo vuil te verwijderen? Is het goedkoper om entreematten te kopen of te huren?
Gebruik onze kostencalculator om in kaart te brengen wat uw gebouw nodig heeft.

 

 
Links
Entreematsystemen
Schoonmaak & Hygiëne
Veiligheid op de grond
Glasfolie

Extra informatie
Waar te koop
Contact