Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
Untitled Document

Gebouwbeheerders


Ga voor betrouwbare Facilitair Managers-oplossingen in zee met 3M.

Onder effectief gebouwbeheer valt ook de zorg voor een veilige en efficite werkomgeving voor uw collega's. U heeft een belangrijke functie en u moet de juiste beslissingen nemen. 3M staat aan uw zijde.

3M is een betrouwbare, ervaren en vakkundige aanbieder - een onmisbare schakel in de keten. Voor welke uitdagingen u ook wordt gesteld, 3M heeft een oplossing waarop u kunt vertrouwen.

Nomad™ Entreematsystemen

Laten we beginnen bij de entree van uw gebouw. Heeft uw entree een entreemat die aan de eisen voldoet? Zo niet, dan geeft u onnodig extra veel geld aan schoonmaak uit. Ook loopt u het risico van meer ongevallen door uitglijden. Gebruik Nomad™-matten van 3M.

Safety-Walk™ Veiligheid op de grond

3M™ Safety-Walk™-producten

Hoe zit het met uitglijden en struikelen? Bent u wel eens nagegaan op welke andere plaatsen in uw gebouw dat kan gebeuren? Gebruik de eenvoudige Safety Walk-producten van 3M om risicozones snel en doeltreffend te lijf te gaan.

 Interieurfolies

Interieur (restyling)

Door visuals en logo’s op een creatieve manier toe te passen transformeert u uw interieur van een kale ruimte naar een ruimte die uitnodigend en inspirerend is. 3M heeft de juiste mix van gespecialiseerde materialen voor het creëren van de juiste uitstraling van uw interieur.

Raamfolie

Glasfolie

Grote beglazingsoppervlakken dragen in aanzienlijke mate bij aan de warmtewinst in moderne gebouwen. Hoe warm wordt het in uw atrium? Beheers de temperatuur met behulp van de glasfolietechnologie van 3M.

 Gevel & exterieur folies

Gevel & Exterieur

3M heeft een breed scala aan oplossingen voor renovatie van gebouwgevels. Een gevel bestaat vaak uit moeilijke ondergrond voor onderhoud, zoals aluminium, kunststofkozijnen, ruwe ondergronden of ramen. Met 3M kunt u deze weer voorzien van een frisse blik, een nieuw design of een uitstraling geven in uw eigen stijl.

Scotch-Brite™ Schoonmaakproducten

3M™-schoonmaakassortiment

Houd het schoon. Onderhoud uw gebouw met eersteklas schoonmaakproducten en profiteer tegelijkertijd van een verhoogde productiviteit. Gebruik onze hoogwaardige Scotch-Brite™-producten.

Wetgeving en normen

Wetgeving & normen

3M biedt deskundig advies en trainingsmateriaal voor zijn producten. Op deze uitgebreide bron van informatie kunnen degenen terugvallen die ervoor moeten zorgen dat uw vestiging voldoet aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften en specifieke eisen.

Nomad™ Entreematten

Bedrijfsvoordelen

Hoeveel kilo vuil wordt er dagelijks uw gebouw binnengelopen? Hoeveel kost het om 1 kilo vuil op te ruimen? Is het goedkoper om entreematten te kopen of te huren? Gebruik onze kostencalculator om uw behoeften in kaart te brengen.

 

 
Links
Entreematsystemen
Schoonmaak & Hygie
Veiligheid op de grond
Glasfolie


Extra informatie
Waar te koop
Contact
 
Beoordeel deze pagina

Versturen 

Bedankt voor het beoordelen van deze pagina.

Uw op- en aanmerkingen zullen gebruikt worden om deze pagina en onze service te verbeteren