Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Uitdagingen voor de foodsector op VMT Food Event 2013

Friday 08 March 2013
3M nodigt u uit voor dit evenment op 26 maart in het 1931 Congrescentrum Brabanthallen te 's-Hertogenbosch

De voedingsmiddelenindustrie staat momenteel in de schijnwerpers: het paardenvleesschandaal, de zalm- en EHEC-crisis, bewerkte producten als bedreiging voor de volksgezondheid, de duurzaamheid van grondstoffen. En dat terwijl de industrie de handen vol heeft aan de economische crisis. Hoe zijn en moeten foodbedrijven aan de slag met verduurzaming en MVO? Wordt het accent gelegd op gezondheid, dierenwelzijn, voedselzekerheid of de grondstoffen?

VMT Food Event 2013 heeft in het programma ruimte gemaakt voor de actuele discussie rond de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de foodindustrie met een bijdrage vanuit het Planbureau voor de Leefomgeving. Centraal staan de grote uitdagingen rond verduurzaming van het voedselsysteem. Ook bedrijven delen hun ervaringen en vertellen wat voor hen de ‘hot issues’ zijn en hoe zij die aanpakken.

3M Voedselveiligheid is erbij op stand 3. Schrijf u in via de link om het congres bij te wonen en maak tijd voor een gesprek met 3M Voedselveiligheid over uw noden en gewenste oplossingen. Als relatie van 3M ontvangt u 10% korting.

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting