Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content null

3M Gezondheidszorg bij de Infection Prevention Society

Een reeks producten van 3M Gezondheidszorg, zoals operatiekleding, doeken, custom procedure trays en chirurgische clippers wordt getoond op de evenementen van de Infection Prevention Society. Onze infectiepreventieproducten kunnen u helpen het risico te verminderen dat patiënten zorggerelateerde infecties oplopen.

Naleving van de principes van asepsis vormt de basis voor de preventie van infecties op de operatieplaats. Het is van wezenlijk belang om de blootstelling van patiënten aan bacteriële besmetting vanuit de zorgomgeving te minimaliseren. De producten van 3M Gezondheidszorg kunnen u helpen het risico te verminderen dat patiënten zorggerelateerde infecties oplopen. Het assortiment producten voor de operatiekamer omvat operatiekleding, doeken, custom procedure trays, chirurgische clippers en chirurgische maskers. Een groot aantal daarvan wordt getoond tijdens de evenementen van IPS.

We bieden het breedste spectrum oplossingen aan in de strijd tegen ziekenhuisinfecties. Onze producten worden ondersteund door een gevarieerde portefeuille van scholingsprogramma’s en deskundige technische service om praktische ondersteuning te bieden voor uw patiënten en personeel.

« Terug