Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Voorinschrijving voor de productintroductie en symposium
3M™ Scotchcast™ Poly Premium

 Primacast

Het 3M symposium wordt georganiseerd op een sprookjesachtige locatie centraal in de Benelux voor gipsverbandmeesters uit Nederland en België.

Naast de introductie en de hands-on workshops zijn er gerenommeerde sprekers vanuit diverse disciplines. Nadere informatie en het definitieve programma volgen begin september. 

Na voorinschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Alle personen die zich hebben ingeschreven ontvangen het programma. Deze voorinschrijving sluit op 15 september 2013.

Circa 3 weken voor aanvang van het congres ontvangt u van ons een mail met de definitieve bevestiging, plaats en tijdstip van het congres. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit congres, dus schrijf u snel in.

Wilt u hieronder s.v.p. uw gegevens invullen. 


Aanspreking:
 Meneer
 Mevrouw
Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Ziekenhuis:
Straat en nummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:

Ja, ik wil graag de 3M Immobilisatie nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van nieuwe producten, technieken en uitnodigingen om deel te nemen aan workshops.

 

Voor eventuele vragen over deze dag kunt u terecht bij uw vertegenwoordiger
Piet Finke, telefoon: 06-53383879 of bij Maruli Groothuis, telefoon 06-53241497.

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door 3M Nederland ter bevestiging en reservering van uw deelname aan de workshop gebruikt. Meer informatie kunt u vinden in onze Privacy Policy.

 

« Terug