Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

2e kwartaalprijs 3M Sport & Spel spaaractie uitgereikt

 3M lanceert de nieuwe spaaractie voor eindgebruikers: 3M Sport & Spel spaaractie

Winnaar Wintersportweekend: “verrast, overdonderd en niet verwacht”

Het overkwam Ben Wojtas, Groepsleider bij Rademakers Gieterij BV te Klazienaveen. Hij is de blije winnaar van het Wintersportweekend voor twee. Of, zoals hij het op 20 januari zelf zegt: “verrast, overdonderd en niet verwacht. Alle spaarstickers op de verpakkingen worden enthousiast door alle collega’s verzameld. Hiermee hebben we onze medewerkers getrakteerd met een mooie sporttas.”

De prijs: ‘Weekend Winterberg voor 2’
Het weekend is volledig verzorgd. Met z’n reisgezel gaan ze naar het prachtige Duitse skidorpje Winterberg. Daar genieten ze van twee overnachtingen (inclusief ontbijt) in een 3-sterren hotel. En met hun 2-daagse skipas gaan ze het skigebied ontdekken. Après-skihutten, het casino en de bob- en rodelbaan maken het plaatje compleet. Kortom: ‘Herzlich willkommen in Winterberg’.

Laatste grote prijs: de ‘Grand Prix’
De 3M Sport & Spel spaaractie kent nog één kwartaalprijs – trekking en uitreiking in april. En dat is niet de minste: een bezoek aan het race-evenement ‘Grand Prix Superleague Formule’ met je vrienden. Een spectaculaire, internationale competitie in Hollands Assen! Bekende coureurs, V12 bolides, 750 pk. Punten sparen en volle kaarten insturen blijft dus interessant. Spaar voor een sportief cadeau én blijf in de race voor de ‘Grand Prix’.

Doe nog mee tot 1 mei 2011
Zo werkt het: gewoon zegels sparen voor fraaie Sport & Spel cadeaus. Spaarzegels en spaarkaarten vind je op en bij 3M actieproducten zoals tapes, stofmaskers, veiligheidshelmen en -brillen. Stuur het aantal benodigde volle spaarkaarten in voor het artikel van jouw keuze. Er is keus genoeg: leren ‘retro’ voetbal, sporttas, dartboard, pokerset, barbecueset met koeltas in-1, draagbare radio of relaxte hangmat. En met elke ingestuurde volle spaarkaart maak je dus ook nog kans op de laatste extra kwartaalprijs.

Actuele actiesite
Kijk hier voor de cadeaus, spaarkaarten (download), extra prijzen, actievoorwaarden, verkooppunten en de 3M producten die op dat moment meedoen. Kortom: alles over de spaaractie vind je op www.3M.nl/sportenspel.

3M lanceert de nieuwe spaaractie voor eindgebruikers: 3M Sport & Spel spaaractie Terug naar: Nieuwsarchief