Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

3M™Peltor™ WS Lite-Com Headsets met ingebouwde draadloze communicatie

 3M™Peltor™ WS Lite-Com Headsets met ingebouwde draadloze communicatie
 

De 3M Peltor WS Lite-Com Headsets hebben een ingebouwde radiocommunicatie en bieden een hoge gehoorbescherming. Met de Bluetooth technologie is tevens verbinding met een mobiele telefoon of andere audio unit met Bluetooth functionaliteit mogelijk. De drager kan naar zijn of haar favoriete muziek luisteren via zijn mobiel, MP3-speler of via internet het laatste nieuws volgen. En men blijft steeds bereikbaar door de ingebouwde radiocommunicatie.

De radio met acht licentievrije PMR 446MHz frequenties is in de headset ingebouwd. Stereo microfoons aan de buitenkant van de headset nemen de omgevingsgeluiden waar, waarbij sterke impulsgeluiden onmiddellijk tot maximaal 82dB worden gedempt om gehoorschade te voorkomen. De drager kan praten met mensen in de omgeving, ook in lawaaiige omgevingen, zonder dat de beschermende gehoorkap omhoog gedaan hoeft te worden. Waarschuwingssignalen of andere belangrijke omgevingsgeluiden blijven hoorbaar. Feitelijk worden deze geluiden met de Lite-Com headsets beter gehoord dan zonder gehoorbescherming.
Het maximale bereik buiten is ongeveer 2 km.

De WS Lite-Com werkt volledig 'handsfree' door de VOX functie. De radio zend meteen uit wanneer door de microfoon gesproken wordt, terwijl werkzaamheden niet onderbroken hoeven te worden. Na het praten stopt de communicatie automatisch.

  Wilt u de WS Lite-Com headsets zelf testen? Via het reactieformulier kunt u dit aanvragen.


Terug naar: Nieuwsarchief