Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Techni-Show 2012: Wij zijn er ook bij!

 3M™ op de Technishow 2012
 

Test 1

Test 2

Test 3

Test 4

 

Op de Techni-Show is een breed programma persoonlijke beschermingsproducten te zien, waaronder:

Een scala van producten voor de lasser, zoals de geavanceerde 3M™ Speedglas™ 9100 Laskappen met ADF-lasfilter en uniek 'flip-up' systeem met extra groot vizier voor bijvoorbeeld snijwerkzaamheden. Voor onderhoudstechnici of hobbylassers is de serie gebruiksvriendelijke Speedglas 100 Laskappen met maar liefst vijf nieuwe fleurige graphics uitgebreid.

Natuurlijk de bekroonde 'Innovator' SD-200 Geluidsmeter. Een compacte, lichtgewicht geluidsmeter die geluidsniveaus op de werkplek nauwkeurig kan meten. Groen, geel en rood gekleurde LED's corresponderen met het Optime waarschuwingssysteem waardoor de juiste mate van gehoorbescherming eenvoudig te selecteren is.

Verder de nieuwste modellen in veiligheidsbrillen, de Aura™ 9300+ Stofmaskers, de 3M Peltor™ XP Radio gehoorkappen, en vele andere persoonlijke beschermingsproducten.

Voor de industrie is er tevens een veelzijdigheid aan 3M schuurmaterialen en -machines die helpen de productiekosten te verlagen en productiviteit te verhogen. De splinternieuwe en unieke 3M™ Cubitron™ II technologie is een echte revolutie in de wereld van schuurmaterialen die kracht en snelheid met een perfect finish biedt.

Als u geinspireerd wilt worden door innovatieve ideeën dan raad ik u zeker aan om langs te komen!

Bezoek 3M in de Jaarbeus in hal 10, stand A011.
De Techni-Show is van 13 t/m 16 maart 2012

Registreer hier voor een bezoek aan Techni-Show 2012!

 

 

 



Terug naar: Nieuwsarchief