Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

De beste bescherming? Meten is weten.

Weten welke bescherming nodig is

Goed nieuws voor elke veiligheidskundige, arbeidshygiënist, productiemanager, KAM-manager of andere betrokken managers.  3M Veiligheid biedt professionals nu ook detectie-instrumenten. Wilt uw klant zeker weten dat medewerkers optimaal beschermd aan het werk zijn?

3M Meetproducten
Sommige temperaturen en niveaus van geluid en luchtkwaliteit kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. Met de geluids-, hittebelasting- en luchtkwaliteitsmeters van 3M meet uw klant de potentiële gevaren op de werkvloer. Daar kan vervolgens de juiste bescherming op worden afgestemd.

Werken uw klanten bijvoorbeeld in een…

Lawaaiige omgeving?

Met de 3M™ SD-200 Geluidsdetector meet uw klant exact wat het gemiddelde geluidsniveau is. Als gehoorbescherming noodzakelijk is, licht het LED-lampje op. De kleur correspondeert met het Optime™ waarschuwingssysteem. Uw klant weet direct welke gehoorbescherming hij of zij moet hebben. De 3M SD-200 is de ideale geluidsmeter:

  • Klein en licht         
  • Makkelijk in gebruik
  • Zeer nauwkeurig
  • Geavanceerde functionaliteiten
  • Oplaadbaar en energiezuinig
  • En… prettig geprijsd.

Meten is weten!

Overtuig uzelf en uw klant: test

Goed beschermen begint bij meten. Met de nieuwe detectie-instrumenten toont 3M de weg naar de juiste bescherming. Vraag direct een test  aan. Of kijk eerst nog even op de website naar de mogelijkheden.Terug naar: Nieuwsarchief