Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
3M™ Securefit™ 400 EU Amber

Nieuwe 3M™ Securefit™ Oogbescherming
Probeer de nieuwe veiligheidsbrillen die zich automatisch aan elke hoofdmaat aanpassen.3M Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s)

3M heeft een passie voor de bescherming van werknemers in alle soorten industrieën en werkomgevingen. Meer/Minder

Deze passie helpt ons bij het constant innoveren van producten en systemen om uw werknemers veilig en beschermd te laten werken in welke industrie, discipline of technologie dan ook.

We streven naar comfortabele, goed ontworpen persoonlijke beschermingsmiddelen die, uw werknemers de meest efficiënte bescherming bieden. U kunt erop vertrouwen dat 3M hard werkt aan het aanbieden van PBM die uw werknemers graag dragen.

 
Click to view our 3M™ Supplied Air Respirator System S-200+

Product in de kijker

3M™ S-200+ Verselucht systeem

Het 3M™ S-200+ Verselucht systeem is een comfortabel en veelzijdig verselucht systeem te combineren met 3M™ Half- en volgelaatsmaskers.

Zelfaanpassende veiligheidsbril combineert draagcomfort met perfecte pasvorm

Product introductie

Nieuwe Oogbescherming geschikt voor iedereen

Veiligheidsbrillen bieden pas oogbescherming als ze gedragen worden. In de praktijk draagt ruim een derde van de werknemers deze niet omdat hij zit niet prettig zit. 3M Veiligheid introduceert daarom een nieuwe serie 3M™ SecureFit™ 400 Veiligheidsbrillen.

3M™ SecureFit™ Oogbescherming

Product in de kijker

Voorbereid & beschermd
Ebola Virus Disease (EVD)

3M heeft veel vragen gekregen over de persoonlijke beschermings- producten die zij aanbiedt om de mogelijke blootstelling aan (EVD) te voorkomen. Klik hier voor antwoord op de meest voorkomende vragen (Eng.)

 

Volg ons

Zoeken in productcatalogus

Waar te koop

eNews Safety

Aanmelden eNews Safety