Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

PBM’s voor de bouwsector

PBM voor de bouwsector

De grote variëteit aan activiteiten die plaatsvinden op een bouwterrein kunnen een risico vormen voor de gezondheid en veiligheid van iedere aanwezige. Om werknemers op een bouwterrein aan te sporen PBM’s te dragen, biedt 3M een productenreeks die gemakkelijk en lekker draagt en tegelijkertijd ook stijlvol is. Onze ondersteunende materialen omvatten posters en presentaties die u kunt opvragen als ondersteuning bij trainingen en motivatie tot het werkelijk dragen van PBM’s. Er zijn ook keuzeschemas voor algemene bouwactiviteiten zodat u de juiste uitrusting voor elke klus kunt kiezen.

Voor meer informatie over 3M veiligheidsproducten voor de bouw, neem contact op met 3M.

Ademhalingsbescherming

Ademhalingsbescherming

Werknemers in de bouw kunnen blootgesteld worden aan serieuze ademhalingsrisico's. Met 3M kunt u de beste keuze maken in het brede aanbod van ademhalingsbeschermingsproducten. Maak een keuzen uit onderhoudsvrije stofmaskers, herbruikbare maskers of flexibele motoraangedreven systemen met luchttoevoer.

The Power to Protect Your World

Getoonde video

"The Power to Protect Your World"

3M biedt u oplossingen voor de meest gecompliceerde veiligheidsuitdagingen op een bouwterrein. We testen onze producten op locatie zodat ze in echte werksituaties uitgeprobeerd kunnen worden.

Volg ons

Hulp nodig?

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, neem contact met ons op.

3M Seminar

Wil je graag een
gratis seminar volgen?

Schrijf je hier in.