Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

3M™ Mobile Projector MP220

Uw kantoor onderweg!

Niet helemaal zeker waar en wanneer uw volgende presentatie zal plaatsvinden? Neem onze helderste mobiele projector op batterijen mee.

Dan hoeft die stapel documenten in ieder geval niet meer mee, en hoeft u ook niet meer het scherm van uw laptop te delen of uw computerscherm te draaien zodat iedereen mee kan kijken. U kunt informatie eenvoudig en zowat overal projecteren, onmiddellijk!

De MP220 projecteert zelfs filmpjes en foto's van een iPad®, en dat met een helderheid van 65 lumen. Perfect voor presentaties voor kleine groepen.

Superslim. Schitterende beelden – en een schitterend geheugen. Met een intern geheugen van 1 GB is er plaats genoeg voor uw presentatie. Zet gewoon uw projector aan en u kunt eraan beginnen. Nog meer opslagruimte nodig? Met een externe MicroSD™ kaart of USB-aansluiting krijgt u tot 32 GB extra.

 

Kies een product om te bekijken

 • 3 quarter view
 • rear view
 • front view
 • side view
 • control view
3 quarter view
rear view
front view
side view
control view
Touch screen

Touch screen

Eenvoudig te gebruiken touch screen welke snel bestanden kan arrangeren, bewerken en organiseren.

Bluetooth

Bluetooth®

Draagt bestanden over naar andere apparaten.

Internet Access

Internetverbinding

Surfen op het internet, download bestanden en bekijk online videos.

Long Lasting

Batterij capaciteit

De batterij gaat 2 uur mee, heeft een 80 inch scherm en een verbeterde helderheid van 30 lumen.

Storage

Geheugen

4GB interne geheugen, uitbreidbaar met een micro SD card.

 • 3M™ Remote Control for MP220

  3M™ Afstandsbediening voor MP220


  Leid uw presentatie van overal in de ruimte. Bedien de meeste functies van de projector. Blader bijvoorbeeld door de bestanden of speel filmpjes af. Zo houdt u de aandacht bij de presentatie, niet bij uw projector.

 • 3M™ Adapter Cable for Apple®

  3M™ Adapterkabel voor Apple®


  Sluit eenvoudig uw iPad®‚ iPhone® of nog een ander apparaat aan. Vergroot het kleine scherm van uw apparaat en deel het onmiddellijk met anderen – en krijg de ultieme toegang tot al uw apparaten.

 • 3M™ Tripod

  3M™ Statief


  Projecteer vanop een hoger niveau. Alles een trapje hoger. Dit draagbare statief is supereenvoudig te installeren, weer in te schuiven en mee te nemen. Poten schuiven 28 cm uit.

 • 3M™ Portable Screen

  3M™ Draagbaar Scherm


  Start uw presentatie waar u maar wilt. Meer impact met dit uitschuifbare scherm. Het verdubbelt de helderheid van het beeld voor een professionele look. Geschikt voor beeld tot 66 cm.

 

Video – Welke mobiele projector van 3M?

Galerij

 
Microsoft Word®, PowerPoint® en Excel® zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten. Wi-Fi™ is een handelsmerk van de Wi-Fi Alliance. Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG. Apple, iPad, iPhone, iPod en iTouch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en in andere landen. Alle andere handelsmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaars.