3M.com header Overslaan Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
 3M Transportation Picture

Transport en Vervoer

Wij voorzien u van schuurmiddelen, afplaktapes, lijmen, kitten, coatings, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere materialen voor het produceren, onderhouden en repareren van auto’s, boten en andere voertuigen.

LuchtvaartAerospace

Of U nu betrokken bent in de vliegtuigbouw of onderhoud en reparatie, 3M verzorgt efficiënte en effectieve oplossingen voor schuren, maskeren, en meer.

AutofabricageAutoproductie/AOEM

3M Automotive - een betrouwbare partner in de automotive industrie zorgt ervoor dat de productie van auto's makkelijker, veiliger en comfortabeler wordt gemaakt.

AutoschadeherstelAutoschadeherstel

3M biedt oplossingen aan voor het gehele autoschadeherstelproces, variërend van schuren tot lakcorrectie.

Jachtbouw en onderhoudJachtbouw- en onderhoud

3M biedt een compleet assortiment producten aan voor de marine markt die de professionals helpen om geld en tijd te besparen.

Andere 3M markten

In de praktijk

Nieuwe standaard in vliegtuigbouw

Glare wordt onder meer gebruikt voor delen van de romp van de splinternieuwe, hightech Airbus A380. Voor plaatselijke versteviging zorgen zogenoemde 'stiffeners' en 'doublers', die met 3M™ Scotch-Weld™ lijmfilm AF 163-2 aan de Glare-panelen worden verlijmd.

 Schuren, polijsten en dan varen Schuren, polijsten en dan varen

Wie boot zegt, zegt poetsen. Want plezierjachten vragen onderhoud. Jachthaven Hindeloopen houdt voor veel klanten hun boot in conditie met de professionele poetskoffer van 3M Marine.

Overige informatie

Contact

Interessante links

Waar te koop