Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Marktoplossingen

Ook voor uw markt de beste, beproefde oplossingen

In de meer dan 30 jaar dat we actief zijn in de beveiligingsmarkt hebben we voor overheden overal ter wereld innovatieve oplossingen ontwikkeld, van grenscontrolesystemen tot beveiligde identiteitskaarten. De beveiligingsuitdagingen wereldwijd evolueren continu, en onze beproefde oplossingen zijn bijna overal te vinden waar beveiligingprocessen te vinden zijn: aan landsgrenzen, in luchthavens en in winkels, en op zaken die gaan van rijbewijzen tot beveiligingslabels van mondhygiëneproducten.

Met de tijd hebben we systematisch ons gamma aan oplossingen uitgebreid, dankzij een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling, strategische overnames en langdurige samenwerkingsverbanden. Zo blijven we niet enkel in een leidende positie in de technologische curve, maar kunnen we ook de best mogelijke oplossingen vinden voor bijna elk aspect van het identificatieproces, inclusief beveiligingsmateriaal, biometrische identificatiesystemen en volledige identificatie- en controlesystemen.

Oplossingen voor de overheid
Oplossingen voor het bedrijfsleven
Bescherming van handelsmerken en bezittingen

Als toonaangevend bedrijf in de sector hebben we overheden in meer dan 100 landen geholpen te voldoen aan de wijzigende normen en beveiligingsuitdagingen met behulp van geïntegreerde oplossingen. Ook u kunnen we helpen.
Meer over onze oplossingen voor overheden

We kunnen u helpen te voldoen aan wijzigende reglementen en tegelijk passagiers en bezoekers op een veilige, nauwkeurige en efficiënte wijze te verwerken.
Meer informatie over onze oplossingen voor de privésector

Met een uitgebreid portfolio van vervalsing- en manipulatiebestendige technologieën helpen we u uw merk en uw klantenrelaties te beschermen.
Meer informatie over onze oplossingen voor het beschermen van handelsmerken en bezittingen

Man walking down hallway with papers
Neem contact op met een expert

Vind een specifiek product

Naar producten en diensten