Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Accijnszegels

Tax Stamp Trusted Protection

Inkomstenderving voorkomen

In een wereld waar vervalsers professioneler zijn dan ooit, helpen we plaatselijke overheden belastingsontduikin en, illegale handel aan te pakken en te voldoen aan de wijzigende normen met behulp van onze innovatieve en beproefde oplossingen.

We bieden een van de breedste portfolio's van technologische platformen in de sector van beveiligingsmaterialen. We benutten dat voordeel door zichtbare, onzichtbare en manipulatiebestendige technologieën te combineren en u zo op maat gemaakte accijnszegeloplossingen te bieden die u helpen uw specifieke uitdagingen op te lossen.

Security Labels Beveiligingsmaterialen
Voor extra beveiliging kunnen vele van onze beveiligingstechnologieën worden geïntegreerd in onze accijnszegeloplossing.
Meer informatie over beveiligingsmaterialen
Secure Tax Stamp Printing & Production Printen en produceren van accijnszegels
3M SPSL, onze productielocatie in het Engelse Manchester, heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van beveiligde documenten.
Meer informatie over het printen en produceren van accijnszegels
Serialization & Tracking Serienummering en tracering
Onze geïntegreerde oplossing voor toeleveringsketens biedt u een cruciale zichtbaarheid doorheen de keten van distributie en verkoop, om een correcte inning van inkomsten te garanderen en om bedrog en illegale handel te helpen voorkomen.
Meer informatie over Serienummerings- en traceringsoplossingen

Man walking down hallway with papers
Neem contact op met een expert

Vind een specifiek product

Naar producten en diensten