Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
Communication Technologies EU

In één stap een uitstekende afdichting!


« Terug

 In één stap een uitstekende afdichting!                 <br>

Een kind kan de was doen met de 3M OS closure familie: in “one step” maakt u zonder gereedschap en zonder extra handelingen een uitstekende afdichting van laagspanningskabels van bijvoorbeeld telefonie, data of halogeenverlichting. U klikt simpelweg de twee helften van de afdichting op elkaar en klaar is Kees.

De OS Closure is heropenbaar, dus in geval van reparatie of aanpassing van de verbinding kunt u er snel en gemakkelijk bij zonder een afdichting te hoeven vervangen. De OS Closure is geschikt voor binnen- en buiten. Meerdere toepassingen zijn denkbaar met de OS closure line van 3M. Denk bijvoorbeeld aan het beschermen van overgangen in uw 12volt verlichtingskabels. Om kabels of draden te verbinden, kunt u de 3M One step closure combineren met 3M Scotchlock connectoren met gel-vulling.

In één stap een uitstekende afdichting!
Wij beschermen uw verbinding!

Binnen de OS line heeft 3M ook closures voor het Wireless segment (OSCW); bescherming voor connectoren van vaste GSM antenne’s en de bijbehorende overgangsconnectoren. Kortom, dezelfde voordelen voor een ander segment. De OSCW kent geen losse onderdelen, is binnen een handomdraai geplaatst en simpel te heropenen. Betrouwbaar, hoogwaardige kwaliteit en een lage prijs.

In één stap een uitstekende afdichting!
Wij beschermen uw verbinding!

3M helpt u snel en efficiënt verbindingen te realiseren en te beschermen! Klik hier om het filmpje over de 3M™ One Step Closure te bekijken