Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Systemen voor ademhalingsbescherming

Vrijdag 10 September 2010
De nieuwe 3M™ Versaflo™ systemen voor ademhalingsbescherming vervangen het huidig assortiment.

De nieuwe 3M™ Versaflo™ systemen voor ademhalingsbescherming vervangen het huidig assortiment. Versaflo systemen bestaan uit drie modules die op tal van manieren gecombineerd kunnen worden afhankelijk van de veranderende situatie, toepassing en persoonlijke voorkeur. Het assortiment is ontworpen om een complete bescherming, flexibiliteit, comfort en keuze- en gebruikersgemak te bieden.

3M™ Versaflo™ S-serie lichtgewicht hoofdkappen heeft een zeer comfortabele luchtstroom. De serie kan op comfortabele wijze gedragen worden door meer gebruikers dan bij eerdere modellen het geval was, vanwege nieuwe maten en afstellingopties. De flexibele afstelling en de verschillende maten zijn het resultaat van een computergestuurd ontwerp gebaseerd op een wereldwijde steekproef van hoofdmaten.

3M™ Versaflo™ M-serie gelaatsbescherming en helmen kenmerkt zich door lichtgewicht, compacte, goed gebalanceerde en makkelijk te onderhouden gelaatsbescherming, helmen en helmen met schouderbedekking.

3M™ Versaflo™ TR-300 motorunit is een makkelijk te gebruiken motoraangedreven luchtsysteem in een omgeving van stofdeeltjes. De nieuwe motorunit is overduidelijk lichter en compacter dan de bestaande riemgedragen units. Alle 3M™ Versaflo™ hoofdkappen zijn te gebruiken met de 3M™ Jupiter™ motorunit en de 3M™ Versaflo™ V-serie regelventielen.

Hoofdkappen en motorunits worden verbonden door de 3M™ Versaflo™ BT-serie ademslangen, die voorzien zijn van de Quick Release Swived connectie (snel-koppelsysteem).

Over 3M
Een erkend leider in Research & Development. 3M produceert duizenden innovatieve producten voor tientallen verschillende markten. De kracht van 3M is om haar technologieën - vaak in combinatie met elkaar - om te zetten in producten voor een breed scala aan (toekomstige) klantbehoeften. Met een omzet van $ 23 miljard heeft 3M wereldwijd 75.000 mensen in dienst en in meer dan 65 landen productielocaties.
Meer informatie is te vinden op www.3M.nl of www.3Mfonds.nl.

3M, Scotch, Post-it, Scotchgard, Vikuiti, Nexcare, Scotchprint, Filtrete, Command en Scotch-Brite zijn handelsmerken van 3M Company.

Downloads
Persbericht
MS Word document 38,9 KB
Beeldmateriaal
(rechtenvrij, mits gebruikt bij de publicatie van dit persbericht)
Web album
Perscontact
Said Ben Sallah
Tel: (071) 5 450 409
Email

Systemen voor ademhalingsbescherming